Toiterjerų mėgėjų klubas
|
| | Lojimas ir kova su juo | |
|
+50Mazas Laura Dianukas gucci Dzekute sigituke evelina17 diasty kola aida liutas81 Coconut doviliukas TOI Mona rutaiga mante vestuliukas ryte Bondas mortale banoli Viskis Jurga Sima Nijolė Indra toiciuke Angela Bagira22 Pinkis Ginta chansons Sciara Muse TOYOTA Ramune777 Simute17 Exit Piktozauras lašelis Ortana Ogis anz1984 Perlytė simba3 Daiwyte Rinoja Deire Admin 54 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Milda Dalyvis

Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 234 Join date : 2012-11-03 Age : 44
 | Temos pavadinimas: Re: Lojimas ir kova su juo Tr. 01 16 2013, 20:20 | |
| | |
|  | | Nijolė super dalyvis

Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 2274 Join date : 2010-10-11 Age : 62
 | Temos pavadinimas: Re: Lojimas ir kova su juo Tr. 01 16 2013, 20:28 | |
| | |
|  | | Milda Dalyvis

Miestas : Vilnius Pranešimų skaičius : 234 Join date : 2012-11-03 Age : 44
 | Temos pavadinimas: Re: Lojimas ir kova su juo Tr. 01 16 2013, 23:10 | |
| | |
|  | | ryte Dažnas dalyvis

Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 736 Join date : 2010-03-12 Age : 56
 | Temos pavadinimas: Re: Lojimas ir kova su juo Št. 07 13 2013, 01:13 | |
| Na vienu zodziu,turiu problemu su suniuku lojimu,kaimyne pareiske,parasys pareiskima,maniskes loja namie,loja lauke,vesdama abi i lauka,bijau ka sutikti:face: nes atrodo sues ta zmogu.Pakalbejau graziai su kaimyne,lyg ir sutarem. Kai einu tik su Brige,tai pastebejau,kad ne taip loja,tai dabar taip ir darysiu.Gyvenant name su kiemu butu geriau,nereiktu klausytis kaimynu priekaistu,negana to,Brige dar buna,kad sega i koja,su dantukais kabina,tai kita kaimyne pareiske,tipo alkanas suniukas,kad kanda,paklausiau,kodel ji taip mano,o sako skaiciau.Istikruju tai ir sunervavo,sauso maisto visada padeta. | |
|  | | sirsenas Dalyvis

Miestas : Dublin Pranešimų skaičius : 171 Join date : 2012-09-29 Age : 49
 | Temos pavadinimas: Re: Lojimas ir kova su juo Št. 07 13 2013, 15:19 | |
| pas mus ta pati situacija,puola ant visu,kas i namus ateina,o kai buvome nusiveze i pliaza,isikurem atokiau nuo zmoniu,tai jei kas pro sali eina-kanda i kojas,mes drausminam ji,bet tas noras ant visu pulti vistiek labai didziulis. | |
|  | | anz1984 super dalyvis

Miestas : svencioniu r. Pranešimų skaičius : 1552 Join date : 2009-10-16 Age : 38
 | Temos pavadinimas: Re: Lojimas ir kova su juo Antr. 07 23 2013, 03:28 | |
| siandien gavau velniu uz mano sunu lojima... buvau sveciose nuo 16 iki 21 valandos, o mano sunis lojimu trukde kaiminams.. matit ju vaikui miegot nedave... taip nemalonu... visai nesinori piktis. dienai suaugusius isvezu i sodu nameli, kad netrukditu, o cia patingejau... | |
|  | | Coconut super dalyvis

Miestas : Vilnius - Kaunas Pranešimų skaičius : 915 Join date : 2011-01-18 Age : 35
 | Temos pavadinimas: Re: Lojimas ir kova su juo Antr. 07 23 2013, 16:09 | |
| - anz1984 rašo:
- siandien gavau velniu uz mano sunu lojima...
buvau sveciose nuo 16 iki 21 valandos, o mano sunis lojimu trukde kaiminams.. matit ju vaikui miegot nedave... taip nemalonu... visai nesinori piktis. dienai suaugusius isvezu i sodu nameli, kad netrukditu, o cia patingejau... Aš irgi gavau velnių  vakare išėjom į koncertą, o Coco kaukė visą laiką paliktas. Kamynas sakė jei neturit kam palikti - atveskit pas mus vaikai pasaugos. Gėda  Daviau savo nr. - jei kitą kartą lotų, kad iškart skambintų ir galėtume grįžt. Dieną pabūna ramiai, nes pripratęs, bet tik pabandyk savaitgalį ar vakare be jo išeit | |
|  | | Meila Naujokas

Miestas : palanga Pranešimų skaičius : 1 Join date : 2015-02-26 Age : 58
 | Temos pavadinimas: Re: Lojimas ir kova su juo Kv. 02 26 2015, 23:41 | |
| - Perlytė rašo:
- ...su lojimu sunkus atvejis-namie gerute,ne garselio, kol neinam pro duris,nes nenori likti viena,- tuomet jos klykianti ir cypianti
balseli girdi ne tik visi kaimynai is paskutiniu aukstu, bet ir visas rajonas.Klykia visa gerkle ir gatvej, jei kas tik prisiartina prie manes, arba ,,pazeidzia,,artumo lauka , tuomet puola ,,kasti,, , pati kaip ziurkyte (dydziu) :albino: , o gerkle kaip pas slibina Nieko neklauso,jokiu negalima ir barimu, draudimu- loja, kiek reikia, kol kliutis ,,nepasisalina,, Mergaites, neperseniausiai kazkur skaiciau, kai suo (mazos veisles)neklauso,kai yra bariamas,ir vistiek daro savo, raso, kad jis tokiu budu yra ......traumuojamas (nieko sau )0ir reikia imtis ....vandens buteliuka su purkstuku, ir, kai tik prades vel loti-purksti... zinokit, vis galvoju pasidaryt toki purkstuka, bet ...vis gaila sunelio ... ka manot jus apie toki metoda? | |
|  | | Ortana Senbūvis

Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 2626 Join date : 2009-11-06 Age : 54
 | Temos pavadinimas: Re: Lojimas ir kova su juo Pen. 02 27 2015, 03:21 | |
| Pas mus kol buvo tik keli šuniukai,palodavo nedaug.O dabar jau suvaldyt lojimą sunku.Visi judrūs,mėgsta net žaisdami paloti  Dabar dar naujokai iškart 2 atvyko,visus garsus skaičiuoja,tuoj kiti prisideda.Na kažkaip kovojam drausminam.Bet kai namie vieni,visko būna.Aparatas nuo lojimo nelabai padėjo.Kai kurie net nesuprato kodėl ten keistus garsus skleidžia  Tad retai ir įjungiu. Gelbėja tik tai,kad gyvenam name. | |
|  | | Ortana Senbūvis

Miestas : Kaunas Pranešimų skaičius : 2626 Join date : 2009-11-06 Age : 54
 | Temos pavadinimas: Re: Lojimas ir kova su juo Pen. 02 27 2015, 03:25 | |
| Bet jei vėl tektų rinktis veislę,iš mažiukų rinkčiausi tik rusų žaisliukus!!!!Man jie superinio grožio,nepriklausomo charakterio,kai reikia net kovinio  Tikrai į mane,niekam nenusileis  Na ir be galo elegantiški,gracingi. | |
|  | | beki Naujokas

Miestas : kaunas Pranešimų skaičius : 97 Join date : 2014-04-13 Age : 62
 | Temos pavadinimas: Re: Lojimas ir kova su juo Antr. 03 03 2015, 07:12 | |
| O ar negali priklausyt lojimas ir nuo aplinkos ? Bekyte mes tik glosteme ir žaisliukus minkštus pirkdavome, kuriuos ji švelniai tampydavo . Buvo nuolanki baiksti sunyte , kuri visus tik laizydavo . O dabar pas mus kasdien lankosi slaugė, ir ji pradejo su beki žaisti, erzintis , ir šuniukas pasikeite is esmes. Urzgia , kandžiojasi ir pradejo kiaukseti i kiekviena garsa . Dziaugiuos, kad ji linksmesnė, stipresnė, bet kartais pasiilgstu jos tokios švelniai tyliai žaidžiančios su zaisliuku salia manes ant sofos. Gal tai pr7klauso ir nuo seimos, kurioje gyvena šuniukas ? Ten, kur yra vaikai, linksma, judru, ir sunelis kitoks, nei tas, kur gyvena tylumoj su keliais ramiais zmonem ? | |
|  | | beki Naujokas

Miestas : kaunas Pranešimų skaičius : 97 Join date : 2014-04-13 Age : 62
 | Temos pavadinimas: Re: Lojimas ir kova su juo Antr. 03 03 2015, 07:16 | |
| O del vandens purškimo, tai maniske visada pradeda loti, kai purskiu oro gaivikli :-) | |
|  | | Sponsored content
 | Temos pavadinimas: Re: Lojimas ir kova su juo  | |
| |
|  | | | Lojimas ir kova su juo | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|